top of page

Onze

Accommodatie 

De Bonte Beestenboel is gelegen in een oude vierkantshoeve die gerenoveerd is tot een aangename accommodatie voorzien van het hedendaagse comfort. De oude stallingen zijn omgebouwd tot stijlvolle ruimtes, met behoud van de karakteristieke elementen.

Verscheidene polyvalente ruimtes zijn beschikbaar voor de organisatie van zeer uitéénlopende activiteiten van vergaderen tot bodypainting.

In de beschikbare eetzalen is er plaats voor 120 personen. Een professionele keuken is aanwezig voor de bereiding van heerlijke, verse maaltijden. Tijdens de week/weekenden worden de maaltijden, met verse en gezonde ingrediënten, door Ouwerkerk Catering gemaakt. 

Feestzaal.jpg

Zalen

De Bonte Beestenboel beschikt over 4 authentieke feestzalen, met een romantische uitstraling. Met een maximum capaciteit van 250 personen is er voldoende ruimte voor een variatie van verschillende feesten.

U kunt de karakteristieke zalen behouden zoals ze is of aankleden naar gelang uw wens.

Voor ieder feest de ideale locatie

Slaapgelegenheid 

De infrastructuur van De Bonte Beestenboel maakt groepsverblijven tot 90 personen mogelijk.
Op de vroegere graanzolders zijn vijf ruime tweepersoonskamers, elke met een eigen badkamer (douche, wastafel, toilet) en twintig vierpersoonskamers voorzien van twee stapelbedden. De douches, de wastafels en de toiletten  van deze slaapkamers zijn gegroepeerd in één centrale plaats.

IMG_4868.JPG
boerderij.jpg

Domein

Er is ook een ruim, zonnig terras: een heerlijke plaats om te genieten van de prachtige omgeving. Ook sport- en spelactiviteiten kan je organiseren op het grote erf (1 ha). Of kies je voor een stevige wandeling in de landelijke omgeving, een gezellig samen-zijn rond het kampvuur?

De invulling van het dagprogramma kan u zelf bepalen, maar De Bonte Beestenboel beschikt over supertoffe boerderijactiviteiten die in uw programma kunnen opgenomen worden.

De accommodatie is erkend als jeugdverblijfcentrum, type C.
Het jeugdcentrum voldoet aan de nodige comfort- en brandveiligheidsvoorwaarden en staat garant voor een kwaliteitsvol verblijf in een veilige omgeving.

bottom of page