top of page

Weekend verhuur

De Bonte Beestenboel

De Bonte Beestenboel is gelegen in een oude vierkantshoeve die gerenoveerd is tot een aangename accommodatie voorzien van het hedendaagse comfort. De oude stallingen zijn omgebouwd tot stijlvolle ruimtes, met behoud van de karakteristieke elementen.

Verscheidene polyvalente ruimtes zijn beschikbaar voor de organisatie van zeer uitéénlopende activiteiten : van vergaderen tot bodypainting.

In de beschikbare eetzalen is er plaats voor 120 personen, Ouwerkerk catering kan dagverse maaltijden voorzien naar gelang uw smaak, wens en budget

WhatsApp Image 2022-02-26 at 14.53.31 (2).jpeg

Feesten

Wie op zoek is naar een unieke locatie om te feesten, vindt op De Bonte Beestenboel een geschikte accommodatie. Ook voor familieweekends of vriendenreünies is de boerderij een ideale gelegenheid om een onvergetelijk weekend door te brengen.

Tijdens het weekend of op feestdagen kan de boerderij gehuurd worden voor feesten, recepties, reünies, evenementen of voor een weekend samen met familie of vrienden.
De hoeve is voorzien van verscheidene ruime zalen, een aangenaam, zonnig terras en een groot erf (1 ha). Voor de kinderen is er een speeltuin. En de boerderijdieren zorgen voor een echte boerderijsfeer!

De catering wordt uitgevoerd door Ouwerkerk Company https://www.ouwerkerkcompany.net

Overnachtingen zijn ook mogelijk. Er zijn vijf tweepersoonskamers, voorzien van douche, wastafel en lavabo, en twintig vierpersoonskamers met twee stapelbedden, waarvan het sanitair gegroepeerd is in één centrale plaats.

In De Bonte Beestenboel wordt uw feest of weekend een ervaring om nooit te vergeten!

Jeugdwerk

De infrastructuur van De Bonte Beestenboel maakt groepsverblijven tot 90 personen mogelijk.
Op de vroegere graanzolders zijn vijf ruime tweepersoonskamers, elk met een eigen badkamer (douche, wastafel, toilet). Er zij ook twintig vierpersoonskamers, met telkens twee stapelbedden. De douches, de wastafels en de toiletten  van deze slaapkamers zijn gegroepeerd in één centrale plaats.

Er is ook een ruim, zonnig terras: een heerlijke plaats om te genieten van de prachtige omgeving. Ook sport- en spelactiviteiten kan je organiseren op het grote erf (1 ha). Of kies je voor een stevige wandeling in de landelijke omgeving, een gezellig samen-zijn rond het kampvuur?

 

De invulling van het dagprogramma kan u zelf bepalen, maar De Bonte Beestenboel beschikt over supertoffe boerderijactiviteiten die in uw programma kunnen opgenomen worden.

De accommodatie is erkend als jeugdverblijfcentrum (type Comfort)
Het jeugdcentrum voldoet aan de nodige comfort- en brandveiligheidsvoorwaarden en staat garant voor een kwaliteitsvol verblijf in een veilige omgeving.

meer informatie? Stuur een mail naar: info@debontebeestenboel.be

IMG_4868.JPG
meer informatie? Stuur een mail naar: 
info@ouwerkerk.company
of surf naar: www.ouwerkerkcompany.net
bottom of page