top of page
5.JPG

De Bonte Beestenboel presenteert

Boerderijkampen

De boerderij is een oude vierkantshoeve gelegen midden in de natuur die gerenoveerd werd tot een comfortabele accommodatie met een heel gezellige sfeer.

 

De oude stallen zijn omgebouwd tot moderne ruimtes zonder het karakter van de originele boerderij te verliezen. De boerderij beschikt over verschillende eetzalen waar genoeg plaats is voor alle kinderen van het vakantiekamp, en is uitgerust met een professionele keuken waar het kookteam elke dag verse en heerlijke maaltijden bereidt met verse ingrediënten. Bij goed weer kunnen we ook gebruik maken van het ruime zonnige terras.

Op de vroegere graanzolders zijn 20 vierpersoonskamers met 2 stapelbedden voor alle deelnemers. Douches, wastafels en toiletten zijn op dezelfde verdieping. De accommodatie heeft de erkenning als type C jeugdverblijfcentrum wat aangeeft dat het een zeer comfortabele accommodatie is voor jeugdkampen.

Tijdens het kamp kan je dagelijks genieten van 3 maaltijden met verse en gezonde ingrediënten. Een lekker ontbijt, een warme lunch, 4-uurtje en een heerlijk avondmaal.

Samenvatting van deze vakantie

  • 6 Dagen en 5 overnachtingen

  • Volpension

  • Verblijf op boerderij De Bonte Beestenboel

  • Beestig veel plezier

  • Dieren verzorgen

  • Boerderij activiteiten

Green Brown Illustration World Farm Animals Day Poster.png

Boerderijkamp 23

Themakampen

30/7 t/m 4/8

€335

Green Brown Illustration World Farm Animals Day Poster.png

Boerderijkamp 23

Themakampen

20/8 t/m 25/8

€335

bottom of page